Menu
Your Cart

Текстил

Производител: Елите
ВЪЗГЛАВНИЦА COMFORTA LКомпютърно профилирана Head Memory Support система за точково еластична поддръжка и Airflow вентилация в дълбочина. 3D масажиращ ефект за освобождаване на напрежението. Дишащ BEAUTY сертифициран текстил от BEKART DESLEE. WELLNESS натуралните Ланолин, Купуасу и Арганово масло ом..
89,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Възглавница Comforta SКомпютърно профилирана Head Memory Support система за точково система за точково еластична поддръжка и Airflow вентилация в дълбочина.3D масажиращ ефект за освобождаване на напрежениетоДишащ BEAUTY сертифициран текстил от BEKART DESLEE. WELLNESS натуралните Ланолин, Купуасу и А..
59,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Възглавница RefreshRefresh притежава класически дизайн и комбинация от материали, осигуряващи подходяща температура за сън. Концепция с отворена структура за добро проветрение и във вътрешността. Нова ортопедична сърцевина с добра поддържаща сила в дълбочина, при оптимално чувство за комфорт. Сърцев..
11,50 лв.
Производител: Блян
Възглавница БалансВъзглавница Баланс е с голям обем, което я прави комфортна и удобна за спане. За да се предпази от изцапване, в допълнение на възглавницата може да се поръча и калъф с цип от прошит микрофибър. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
14,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница БеллаС обемен пълнеж от свежи влакна и калъф от фин поликотон, ще си спомните какво е да спите като бебе.Пухкави и нежни към кожата, възглавници Белла се предлагат на уникална цена. Характеристика:- Размер: 50х70- Пере се при 30 градуса!..
15,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Дуо КомфортДвукамерна възглавница с дизайн, който подпомага регулацията на температурата по време на сън. С размер 50/70 см, Дуо Комфорт е стегната и компактна, пригодена за удобен и отпускащ сън. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
33,00 лв.
Производител: Матраци Нани
калъф - памучен плат.Размери: 50х70 см.Пълнеж – 600 г...
10,90 лв.
Производител: Блян
Възглавница ЛюбовПухкава, нежна към кожата и красива възглавница, подходяща за ежедневно ползване. С обемна вата от свежи влакна и калъф от фин поликотон, ще си спомните какво е да спите като бебе.Характеристика:- калъф от поликотон, свежи обемни влакна- Размер: 50х70..
18,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемо ПухНановлакната съдържащи се във възглавницата като заместител на гъшия пух са изключително тънки, не позволяват развитието на микроорганизми, не задържат прах и са идеална алтернатива за хора с алергии.Характеристика:- анатомичен дизайн- вложка от мемори пух- регулиране на височина..
68,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница МемориС високата си плътност мемори пяните предлагат еластичност, гъвкавост и максимално ниво на комфорт. Мемори възглавниците се препоръчват за хора с проблеми, особенно с болка в областта на шията и врата.Характеристика:-Хигиенична, антиалергична- Размер: 68х39см.-Калъф с цип..
65,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Мемори луксВъзглавница с пълнеж от иновативни мемори влакна и луксозен калъф от ActiPro текстил.Луксозна възглавница по иновативна технология с класическа форма и изразени ортопедични мемори свойства.За предпочитащите средно високи, комфортни възглавници с подчертан мемори ефект.Мемори пяната вследс..
49,90 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемори пухХарактеристика:- 1200 гр. мемори пух- 200 гр. полиестерна вата- Размер: 50х70см.- Към възглавницата може да се поръча калъф с цип от прошит микрофибър..
26,95 лв.
Производител: Матраци Нани
Възгланицата е съставена като комбинация от мемори пух и гранулиран пенополиуретан  с различна плътност и големина.Облечена е с нетъкан текстил спън бонд което създава необходимата здравина на възглавницата и допринася за по-добрата въздухопропускливост.Луксозен капитониран външен калъф с цип о..
27,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Възглавница Мемори СлийпПухкава възглавница с размер 40/50см. Притежаваща 3D диагонална амплитудна извивка, еластично поемаща тежестта на главата и същевременно сигурно поддържаща врата. Осигурява чудесна опора и Ви помага да спите по-добре. Цялостната сърцевина от мемори пяна реагира на температура..
55,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Това е ергономична възглавница с профилирана сърцевина от мемори пяна. Включен е и луксозен сваляем с цип капитониран калъф от 100% бял памучен плат. Размери: 50х33 см.Височина: 11-9 см...
44,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемори ядроХарактеристика:- 680 гр.  Мемори Ядро- Сваляем калъф от разтегателен плат с цип- Размер: 49х32х11 см..
34,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Възглавница с изразени ортопедични свойства. Сърцевината е от гранулиран пенополиуретан  с различна плътност и големина.  Калъфът от памучен плат.Размери: 50х70 см.Пълнеж – 800 г...
7,90 лв.
Производител: Блян
Възглавница ПрофилнаМасажиращ ефект, ефект антистрес и анатомично съобразена форма съчетани в една възглавница. Може да се пере многократно в автоматична пералня при 30°, без да променя формата и конструкцията си.Характеристика:- Профилиран пенополиуретан- Полиуретанов пух 400 гр.- Памучна..
18,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница с гъши пухВъзглавницата е мека, удобна и лека, класическа височина, която Ви гарантира чудесна опора и вентилация по време на сън!Характеристика:- Пълнеж: 50% гъши пух /  50% гъши пера- Текстил:  100% фин памучен плат- Размер: 50 х 70 см.- Тегло:  520 гр...
59,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Силиконов ПУХКомфортна възглавница с пълнеж от силиконизирани топчета, за подсилена мекота и удобство. В допълнение към възглавницата може да се поръча и калъф с цип от прошит микрофибър, за да предпазва възглавницата от изцапване. За повече информация се свържете с нас на те..
16,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 30 резултата (2 страници)