Menu
Your Cart

Спалня

Производител: Мебели Моб
Допълнителни модули от Спален Комплект „Бриз“ Скрин с три чекмеджета с метални царги и ПДЧ дъно. Размер: 70 / 46 / 82 Цена: 188лв Тоалетка с повдигащ се плот и огледало. Размер: 70 / 46 / 82 + Табуретка-ракла с тапициран капак, ПДЧ корпус и прави колелца. Размер: 65 / 39 / 54 Цена: 298лв Н..
486,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Допълнителни модули от Спален Комплект „Галатеа“ Скрин с две чекмеджета с метални царги и ПДЧ дъно. Размер: 90 / 46 / 72 Цена: 198лв Огледало. Размер 58 / 2 / 68 Цена: 68лв Нощно шкафче (1бр) с метални царги и ПДЧ дъно. Размер: 53 / 34 / 42 Цена: 88лв/бр Материали: W1000 ST30 /W974 ST2 Whit..
266,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Бриз Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде ..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Галатеа Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъ..
678,00 лв.
Производител: Явор
Материал ПДЧ Цветове ТЪМЕН ДЪБ/СИВ Височина 209.70 см Широчина 170.30 см ..
589,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Описание Гардероб Еврос Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не ..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Елит Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде ..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Ерма Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде ..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Изида Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Казабланка Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Каприз Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъд..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Корона Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде изработен с акценти в следните декори: LM 63, W974 ST9, H 1146ST 10 ..
728,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Лимитид Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде изработен с акценти в следните декори: LM 63, W974 ST9, H 1146ST 10..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Лорена Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Маркиза Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъ..
728,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Описание Гардероб Медеа Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може д..
578,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Мока Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде ..
678,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Нора Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъде ..
598,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Пенелопе Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да б..
778,00 лв.
Производител: Мебели Моб
Гардероб Роксан Гардеробът е окомплектован с два рафта и два лоста. В едното крило може да има до 4 рафта. Разполага с плъзгащи врати, акцентни панели и алуминиеви кант дръжки. * възможност за плавно затваряне на вратите, цена – 88лв. * с възможност за избор на материали * Моделът не може да бъд..
578,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 359 резултата (18 страници)