Menu
Your Cart

Мебели по индивидуален размер

Всяко помещение, което се опитвате да обзаведете, независимо дали е жилището Ви или офиса, има специфики, което налага избор на мебели с подходящи размери. До скоро можехте да избирате само от предлаганите стандартни мебелировки, но благодарение на развитието на мебелната индустрия, вече има индивидуални решения. Ако имате затруднения да намерите идеалната мебел за Вас, ние ще се погрижим да я получите.

Най-често се търси индивидуално решение при кухните за вграждане и корпусните мебели, тъй като всяка кухня е уникална  и съобразена с пространството в помещението и визията собственика. За изработването на подобен тип мебели ще имате нужда от мебелист - професионалист, който ще дойде на място, подробно ще обсъди с Вас вашите желания, материала за кухнята, визията на отделните ѝ части. Резултатът ще бъде кухнята, за която мечтаете. Трудоемко начинание е да се намери и готова мека мебел, точно отговаряща на всички изисквания.

Професионалният мебелист ще проектира точно как би изглеждала дадената мебел с индивидуалните размери и съобразена с Вашите желания .Ако ни възложите изработването на Вашите мебели по индивидуални размери че ще получите отличен резултат.

Вижте проекти мека мебел по индивидуален размер.

Вижте  проекти корпусна мебел по индивидуален размер.