Menu
Your Cart

Подматрачни рамки

Производител: Матраци Нани
Подматрачна рамка ДублоПодматрачна рамка с допълнително укрепване по средата разпраделя равномерно тежестта  на двамата партньори  и гарантира правилната им позиция  по време на сън.Двата реда многослойни ламели осигуряват максимална гъвкавост и издръжливост на деформация, като същевр..
149,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които се движат около остта си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. -   Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната ..
124,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Подматрачна рамка КомфортИзработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми ламели, които осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. - Подвижните елементи намаляват напрежението, като разпределят равномерно тежестта на тялото и гарантират правилната му позици..
77,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Подматрачна рамка ЛуксИзработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми двойни ламели, които се движат около остта си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото. •    Подвижните елементи са с възможност за регулиране твърдостта на ламелите, като о..
112,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Подматрачна рамка Лукс Изработена от здрав, стоманен профил и подвижни, регулируеми двойни ламели, които се движат около оста си и осигуряват максимална гъвкавост, следвайки извивките на тялото.- Подвижните елементи са с възможност за контролиране на твърдостта на ламелите, като така осигуряват..
141,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Подматрачна рамка СтандартКласическа подматрачна рамка, изработена от букова дървесина, гарантираща оптимална опора на гръбначния стълбПредимства: - Многослойните ламели осигуряват максимална гъвкавост и издръжливост на деформация. Еластични звена с обезшумяващи легла за вграждане на ламелите о..
59,00 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)