Menu
Your Cart

Еднолицеви матраци

Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Каспия Мемори Покет Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъ..
265,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Каспия Нормал Класически анатомичен матрак с Бонел пакет от спирални двойно конусни пружини, метална рамка, OSB дървесна плоскост и капитониран калъф. В ъглите на рамката са монтирани трупчета за захващане към повдигащ механизъм. За придаване на допълнителна здравина и комфорт на к..
159,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Каспия Покет Спринг Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с метална вградена рамка, OSB дървесна плоскост и pocket spring пакет. Към здравината и стабилността на рамката добавяме комфорта, предлаган от множеството индивидуално пакетирани пружини с малък диаметър в джоб от нетъ..
198,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Каспия Полифлекс Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Е..
196,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Понто Класически еднолицев матрак Еднолицев, ортопедичен, капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Отворената микроклетъчна структура на сърцевината от POLYFLEX използва безпроблемното преминаван..
118,00 лв.
Производител: Матраци Нани
Еднолицев матрак Понто Мемори Класически еднолицев матрак с мемори пяна    Еднолицев, ортопедичен и капитониран матрак с рамка от висококачествен иглолистен материал и пълнеж на полимерна пяна на водна основа с висока плътнос. Към матрака е прибавен слой от мемори пяна които се адаптира ..
214,00 лв.
Производител: Елите
Матрак БалансПружинният пакет тип Бонел е най-широко разпространен в света на матраците. Всяка пружина е термично обработена за по-добра устойчивост и трайност. По този начин се елиминира появата на ръжда по тях.Целият пакет е изолиран по повърхността си от плътна твърда вата, спанбонд и кутия от по..
167,00 лв.
Производител: Елите
Матрак БалансПружинният пакет тип Бонел е най-широко распространен в света на матраците, специалното подсилване с ленти гарантира дълъг живот на матрака. Всяка пружина е термично обработена за по-добра устойчивост и трайност. По този начин се елиминира появата на ръжда по тях. При по-интензивни нато..
195,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ВизажМатрак Визаж се състои от отделни пружинки, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло.  Покет пакета е облиц..
304,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ВоугМатрак Воуг е изграден от отделни бонели, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло. Покет пакета е облицован с не..
287,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ГрандМатрак Гранд съчетава в себе си надеждна и трайна пружинна система Бонел и натурални твърди влакна от кокосов орех. Комбинацията на тези два материала гарантират правилна опора и средна твърдост на матрака.Целият пакет от тези два продукта е покрит с твърда вата изолатор, спанбонд и е по..
195,00 лв.
Производител: Елите
Матрак Гранд Най- широко разпространения пружинен пакет за матраци Бонел е допълнен с плътни ленти полиуретан, това не позволява на пружините да се деформират, матракът ви служи изключително дълго време и запазва функциите си. Кокосовата вложка допринася за по-голяма твърдост и устойчивост на м..
226,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ЕросЕднолицев матрак Ерос е ортопедичен и изчистен модел, подходящ за деца и възрастни. Основата от твърд монолитен полиуретан осигурява правилна опора и кръвообръщение по време на сън. Практичен модел, на ниска цена, подходящ за вила, двуетажно легло или за легло с механизъм. Ядрото на матра..
156,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ЗараМатрак Зара се състои от отделни бонели, опаковани в джобчета от не тъкан текстил, това позволява да се разпредели натоварването равномерно по повърхноста му. На оказания натиск всяка пружина реагира независимо давайки сигурност на всяка част от вашето тяло. Покет пакета е облицован с нет..
249,00 лв.
Производител: Блян
Матрак Зеро МемориЦялата конструкция е разположена върху дървена рамка, с възможност за директно поставяне върху здраво и стабилно легло, което задължително трябва да има подпори по цялата дължина.Характеристика:7-зонова дишаща пяна с отворена клетъчна структура;2 см мемори пяна;обезшумяващ слой;рам..
197,00 лв.
Производител: Елите
Матрак КареЕднолицев матрак Каре е ортопедичен и анатомичен матрак с масажиращ ефект. Благодарение на прицизните прорези по повърхността на матрака вие ще се насладите на мекота и масаж по време на сън. Ядрото от изкуствен латекс притежава висока устойчивост в следствие на еластичните си свойства, и..
214,00 лв.
Производител: Елите
Матрак КериЕднолицев матрак Кери се състои от високоеластичен изкуствен латекс HR – това е дълготраен и издръжлив материал, притежава уникална молекулярна структура с разпускащ ефект и подобрява кръвообръщението. Материалът не се деформира при съществено натоварване и има способноста да пропуска въз..
287,00 лв.
Производител: Елите
Матрак ЛеонБлагодарение на специалната си разработка, мемори пяната има ниска степен на деформация, тя е хипоалергичен материал с чудесни въздухопропускливи свойства. Под въздействието на телесната температура микропорестата структура на космическият материал мемори, много меко се извива и максималн..
227,00 лв.
Производител: Елите
Матрак РодосМодел Родос е ортопедичен и твърд матрак. Удобен при болки в областта на гърба и кръста, подходящ за деца и подрастващи. Към ядрото от разпенен полиол е добавена кокосова вложка. Тя допринася за по-голяма твърдост и устойчивост на матрака, подобрява циркулацията на въздуха и извежда влаг..
186,00 лв.
Производител: Елите
Матрак СеленаПружинният пакет тип Бонел е изработен от биконусни пружини с 5 навивки. Всяка пружина е термично обработена за по-добра устойчивост. По този начин се елиминира появата на ръжда по тях. Съединени по между си с помощта на навивки, заедно образуват най-надеждното пружинно ядро между цена-..
244,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 26 резултата (2 страници)