Menu
Your Cart

Интериорен дизайн

Закупили сте ново жилище или офис и се чудите какво да правите?

Ние VisionBrandDesign можем да ви помогнем с интериорния дизайн и обзавеждането, от проектирането до цялостното изпълнение. Ние сме креативни, гъвкави и с творчески подход при създаването на всеки един проект - от апартаменти и къщи до големи офиси и административни сгради на технологични компании.

Нашите клиенти имат различни изисквания и вкус, затова подхождаме индивидуално към дизайна във всеки един проект. Нашата цел е Вие - нашите клиенти, да сте доволни от нашите стандартни и нестандартни решения и от качественото изпълнение на обзавеждането.

Това са и стъпките към постигане на крайната цел:

1) Първоначално консултиране: обсъждане и помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора.

2) Изготвяне на проекта: Това е същинското проектиране на интериора и обзавеждането, и включва: Правилно планиране на вътрешното пространство.

Индивидуално проектиране на кухни и мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, офис и др. помещения. Нагледно представяне на проекта с помощта на компютърно 3D визуализиране. Така ще добиете реална представа как би изглеждало завършено помещението, и ако се наложат корекции, те да се направят в началото на процеса, а не в последствие когато той вече е трудно обратим.