Menu
Your Cart

Производител: Блян
МикиДвулицев ортопедичен матрак с анатомична опора на гръбначния стълб. Конструиран е от три полиуретанови слоя със специфично профилирани повърхнини, които осигуряват допълнителна циркулация на въздух, като едновременно с това не създават среда за развитие на микроорганизми.Размерите са:- ..
82,00 лв.
Производител: Блян
БлянболиноСпециалната пяна BodyCare® осигурява на детски матрак Блянболино висока еластичност и плътност за подсилен комфорт. Клиентът има голям избор на дамаски и платове. Предлага се в различни стандартни и нестандартни размери. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 60..
118,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница БалансВъзглавница Баланс е с голям обем, което я прави комфортна и удобна за спане. За да се предпази от изцапване, в допълнение на възглавницата може да се поръча и калъф с цип от прошит микрофибър. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
14,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница БеллаС обемен пълнеж от свежи влакна и калъф от фин поликотон, ще си спомните какво е да спите като бебе.Пухкави и нежни към кожата, възглавници Белла се предлагат на уникална цена. Характеристика:- Размер: 50х70- Пере се при 30 градуса!..
15,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Дуо КомфортДвукамерна възглавница с дизайн, който подпомага регулацията на температурата по време на сън. С размер 50/70 см, Дуо Комфорт е стегната и компактна, пригодена за удобен и отпускащ сън. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
33,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница ЛюбовПухкава, нежна към кожата и красива възглавница, подходяща за ежедневно ползване. С обемна вата от свежи влакна и калъф от фин поликотон, ще си спомните какво е да спите като бебе.Характеристика:- калъф от поликотон, свежи обемни влакна- Размер: 50х70..
18,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемо ПухНановлакната съдържащи се във възглавницата като заместител на гъшия пух са изключително тънки, не позволяват развитието на микроорганизми, не задържат прах и са идеална алтернатива за хора с алергии.Характеристика:- анатомичен дизайн- вложка от мемори пух- регулиране на височина..
68,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница МемориС високата си плътност мемори пяните предлагат еластичност, гъвкавост и максимално ниво на комфорт. Мемори възглавниците се препоръчват за хора с проблеми, особенно с болка в областта на шията и врата.Характеристика:-Хигиенична, антиалергична- Размер: 68х39см.-Калъф с цип..
65,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемори пухХарактеристика:- 1200 гр. мемори пух- 200 гр. полиестерна вата- Размер: 50х70см.- Към възглавницата може да се поръча калъф с цип от прошит микрофибър..
26,95 лв.
Производител: Блян
Възглавница Мемори ядроХарактеристика:- 680 гр.  Мемори Ядро- Сваляем калъф от разтегателен плат с цип- Размер: 49х32х11 см..
34,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница ПрофилнаМасажиращ ефект, ефект антистрес и анатомично съобразена форма съчетани в една възглавница. Може да се пере многократно в автоматична пералня при 30°, без да променя формата и конструкцията си.Характеристика:- Профилиран пенополиуретан- Полиуретанов пух 400 гр.- Памучна..
18,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница с гъши пухВъзглавницата е мека, удобна и лека, класическа височина, която Ви гарантира чудесна опора и вентилация по време на сън!Характеристика:- Пълнеж: 50% гъши пух /  50% гъши пера- Текстил:  100% фин памучен плат- Размер: 50 х 70 см.- Тегло:  520 гр...
59,00 лв.
Производител: Блян
Възглавница Силиконов ПУХКомфортна възглавница с пълнеж от силиконизирани топчета, за подсилена мекота и удобство. В допълнение към възглавницата може да се поръча и калъф с цип от прошит микрофибър, за да предпазва възглавницата от изцапване. За повече информация се свържете с нас на те..
16,00 лв.
Производител: Блян
Детска възглавница ДриймДетска възглавница направена от бяло памучно хасе, с пълнеж от силиконизирана вата с размери 40/25/3 см. Подходяща за многократно пране при 30°C. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
7,00 лв.
Производител: Блян
Детска олекотена завивкаЗавивка с олекотен пълнеж от силиконизирана вата за подсилен комфорт. Платът е бяло памучно хасе. Размерите са 100/140 см. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 600 418..
24,00 лв.
Производител: Блян
Капитонирана възглавницаПълнежът от силиконизирани влакна в тази възглавница подсигуряват комфортен и спокоен сън. За да се предпази от изцапване, в допълнение на възглавницата може да се поръча и калъф с цип от прошит микрофибър. За повече информация се свържете с нас на телефон: 0882 ..
18,00 лв.
Производител: Блян
Матрак Боди КомфортВ сърцевината на матрака сме използвали BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, изразени ортопедични свойства, издръжлива на натиск и натоварване, която гарантира стабилна опора на тялото и гръбначния стълб. От двете страни на матрака, сме добавили раз..
492,00 лв.
Производител: Блян
Матрак Дрийм КомфортСтруктура, доказала се през годините и спечелила доверието на много клиенти.Матракът има асиметрична трислойна конструкция:База  от BodyCare® пяна с висока плътност и повишена твърдост, която има изразени ортопедични свайства, издръжлива на натиск и  натоварване, гарант..
448,00 лв.
Производител: Блян
Матрак Дуо ПокетДвулицев матрак със средна твърдост. Структурата му е хибридна, съчетаваща Pocket Spring технология и висок клас полиуретанови пяни. Матракът има два свързани микро покет пакета със седем зони на комфорт, което осигурява равномерна поддръжка на тялото. С помощта на специално проф..
532,00 лв.
Производител: Блян
Матрак ЗероОпростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна  структура,която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно,като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън.Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип опасващ целият матрак. Характеристик..
128,00 лв.
Показани са от 1 до 20 от 42 резултата (3 страници)