Menu
Your Cart

За нас

Ние сме Vision Brand Design
креативно студио за интериорен дизайн

Вярваме, че постигането на резултат е комплексна задача, изискваща множество умения,
които ние притежаваме и именно това ни прави уникални.

Още от самото си създаване, студиото има ясна и точна визия за посоката и начина на работа, по които трябва да върви - бутиков дизайн, перфектен детайл и безупречно изпълнение. Следвайки тази посока, в рамките на по - малко от 8 години, ние се наложихме като водещо студио за проектиране и изпълнение на бутикови и нестандартни интериори.

Портфолиото ни от реализирани проекти демонстрира, че с еднакъв успех може да се справим с разнообразни по вид и големина задачи - от жилищни проекти на апартаменти и къщи до големи офиси и административни сгради на технологични компании.

Опитът, който имаме казва, че правилната рецепта за един добър резултат винаги е в качеството на съставките, както и в  тяхното балансирано и правилно използване. Първата и най - важна съставка е Клиентът. Ние работим за хора, готови да разчупят представите си за стандарт;  хора, готови да се доверят и търсещи различното, изградили силна визуална култура, готови да се оставят в ръцете на някой, който знае какво прави!

Следващите важни стъпки са стратегия и детайлен анализ на нуждите и желанията - визуално задание и предварителен бюджет. На база горните, изработваме безупречните си проекти с наш запазен почерк и индивидуален детайл за всеки.

Какъв би бил резултата ако имаш само един проект в папка и не знаеш как точно да го реализираш?! И не си наясно с процесите, както и нямаш правилните контакти с точните подизпълнители и доставчици?!

Помислили сме и за това... Помислили сме за вашето време и пари!

Ние вярваме, че за да получиш добър резултат, трябва да си готов за него!


Колекциите на компанията се характеризират с творчески и последователен обмен между вътрешни и външни усещания, за да създадат идеалния интериор.