Кои сме ние

За нас от изключителна важност в работата ни е включването на клиента от самото начало – обмислянето на идеята, през неговото одобрение в процеса на проектиране, до финалните щрихи при реализацията. Този път включва обсъждането на множество елементи – подбор на най-подходящите материали (ламиниран и фурнирован ПДЧ и MDF, масив), цветове, форми, като всичко това се изяснява чрез 3D проектиране, за да сме сигурни, че ще получите точно, каквото желаете.

Материалите и механизмите, които използваме при производството се характеризират с високо качество и дълготрайност, защото работим с най-изявените световни производители в бранша на мебелен обков и плоскости. Богатството от цветове и структури, които предлагаме, ни позволяват да не поставяме ограничения пред фантазията Ви.


Коректността е едно от главните качества на фирма Ломбардо. Ние изпълняваме заявките в точните срокове, а крайните цени на мебелите по поръчка формираме от актуалната стойност на материалите и разбира се, труда, който сме вложили при изработката им.

Идеите на клиентите са важни за нас, защото ни подтикват да търсим уникални, индивидуални решения и да експериментираме.

Мебели по поръчка Плевен